Här ser du nyheter och information som rör Kiruna Golfklubb.

Du kan även klicka på länken nedan, för att ta del av information från våra greenkeepers
eller övriga medlemmar, via facebook-sidan "Vänner som gillar Kiruna Golfklubb."

Bokning av golfrundor

Nytt inför denna golfsäsong är att vi nu infört bokning av golfrundor via "mingolf".

Det kommer endast gå att boka 9-hålsrundor. Ni som vill gå en 18-hålsrunda måste därför boka två 9-hålsrundor via "mingolf".

Detta gäller samtliga golfspelare oavsett om man är medlem i Kiruna Golfklubb eller inte.

PROVA-PÅ-GOLF

Under lördagen och söndagen 1-2 juni anordnades två PROVA-PÅ-GOLF-dagar för barn och ungdomar från 6-19års ålder. Ett stort antal barn och ungdomar dök upp och slog golfbollar i värmen, vilket uppskattades av både barn och föräldrar.

Vi vill passa på att tacka Sparbanken Nord, LKAB, Camp Ripan samt flertalet privatpersoner som bidragit för att göra allt detta möjligt! Tack!

Banstatus 2024

Golfbanan är öppen.